Omschrijving

Een tot in de puntjes perfect gerenoveerde vrijstaande villa (bouwjaar 1929) met een nieuwe garage en een nog aan te leggen tuin op het zuiden. Rustige ligging in een verkeersluwe en kindvriendelijke gevarieerde oudere woonwijk nabij de kinderboerderij van het Cantonspark, scholen en de Eempolder.

Indeling: entree, hal met garderobe, nieuw zwevend toilet, een zeer lichte ruime Z-vormige woonkamer met een schouw, een whitewash gerookte visgraat parketvloer, openslaande deuren, links van de ingang een zeer luxe woonkeuken met alle inbouwapparatuur en kasten, deur naar de achtertuin en een c.v-kast. De hal en de keuken zijn v.v. een fraaie stenen klinkervloer; de gehele parterre is v.v. een betonnen vloer met vloerverwarming.

Via een fraaie bordestrap bereikt u de 1e verdieping met een overloop, 3 ruime slaapkamers met veel vaste kasten, een nieuwe luxe badkamer (v.v. een ligbad, inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel en electrische vloerverwarming) , een nieuwe vaste trap leidt tot de 2e verdieping met een overloop met kasten en een fijne 4e slaapkamer met dakraam.